Category Archives: Events

SUMMER FIELD SCHOOL & WORKSHOP | GrassRoot Global

OPEN CALL FOR APPLICATIONS

🌈SUMMER FIELD SCHOOL & WORKSHOP
🏔MOUNTAIN ECOSYSTEMS AND
RESOURCE MANAGEMENT♻

6-15 JULY 2020 | IVANO-FRANKIVSK REGION, UKRAINE

FTESË “Logu i BjeshkĂ«ve” TraditĂ« – KulturĂ« – Produkt

#FTESË
“Logu i BjeshkĂ«ve” TraditĂ« – KulturĂ« – Produkt

PĂ«r ditĂ«n e “Logut tĂ« BjeshkĂ«ve”, eventit tradicional vjetor nĂ« Kelmend, qĂ« do zhvillohet ditĂ«n e shtunĂ«, datĂ« 18 Gusht 2019, kemi kĂ«naqĂ«sinĂ« tĂ« ftojmĂ« dashamirĂ«s tĂ« trashĂ«gimisĂ« malore, qĂ« t’i bashkohen klubit & pjesmarrjes nĂ« event me moton pĂ«r male tĂ« pastra: “Mis Bjeshka me ZERO mbetje mbrapa”!

Ekspozitë fotografike mbi Alpet Shqiptare

#PoNdodhTani

Shoqata “Aleanca Alpeve Shqptare” nĂ« kuadĂ«r tĂ« projektit “NjĂ« zĂ«ri, pĂ«r zhvillimin e qĂ«ndrueshĂ«m tĂ« Alpeve” , si pjesĂ« e programit Senior II, I cili zbatohet nga Qendra Rajonale Mjedisore REC ShqipĂ«ri dhe financohet nga Ambasada Suedeze ( Swedish Ministry for Foreign Affairs), inaguron hapjen e aktivitetit te saj: – EkspozitĂ« fotografike mbi Alpet Shqiptare

Ftesë: Ekspozitë fotografike mbi Alpet Shqiptare

Ceremonia e hapjes së ekspozitës :

17 Gusht 2018 në orën 10:00AM. Hyrja është e lirë.

FTESË_DITA E TOKËS_22 PRILL 2018_BOGË_MALËSI E MADHE

Trajnimi (dita 2) me tĂ« rinjtĂ« nĂ« Shkrel me temĂ«: “E Drejta e PĂ«rfaqĂ«simit dhe Pjesmarrjes”

Trajnimi me tĂ« rinjtĂ« nĂ« ShkodĂ«r me temĂ«: “AftĂ«sitĂ« Dixhitale dhe E Drejta e PĂ«rfaqĂ«simit”

Një fidan I mbjellë, Një jetë më shumë

“Aleanca Alpeve Shqiptare” ju uron GĂ«zuar Vitin e Ri 2018

Trajnimi me tĂ« rinjtĂ« nĂ« Nikaj-MĂ«rtur me temĂ«: “E Drejta e PĂ«rfaqĂ«simit dhe Pjesmarrjes”