Alps Culture

Exhibition for Albanian Alps

Alps Nature

Spring time

Alps Nature

Blue Eye in Thethi

Alps Nature

Peaks of Jezerca

Alps Adventure

Path of T thora

Alps Culture

Traditional Customs

Alps Nature

Wild Cat

Alps Nature

Mountains of Kosovo

Alps Nature

Winter scene

Alps Nature

Jezerca Winter scene

Alps Adventure

Camping Area

 

FTESË_DITA E TOKËS_22 PRILL 2018_BOGË_MALËSI E MADHE

Trajnimi (dita 2) me të rinjtë në Shkrel me temë: “E Drejta e Përfaqësimit dhe Pjesmarrjes”

Rregulloret e Parqeve Natyrore Bashkiake Shkrel dhe Nikaj-Mertur

Trajnimi me të rinjtë në Shkodër me temë: “Aftësitë Dixhitale dhe E Drejta e Përfaqësimit”

Open Call for Lecturers

Thirrje për aplikime, trajnim 3-ditor me temë “Aftësitë Dixhitale dhe E Drejta e Përfaqësimit”

Një fidan I mbjellë, Një jetë më shumë

Workshop i rrjetit: Tema Rivlersimi i planit strategjik 2017-2020. Përgatitja e planit aksion 2018.

“Aleanca Alpeve Shqiptare” ju uron Gëzuar Vitin e Ri 2018

#OSCEyouth: Regional Connectivity & Millennials


-:/) A young human, better than a hundred, exhibits the courageous profile of youth! (\:-
#OSCEyouth: Regional Connectivity and Millenias
-Zoom In: Humans of Albania and Serbia from Distance to Connectivity!
-#ImaginaryDistance
-#MyVillageOurNetwork
#youthumans.net